Ticket system software – customer service software i særklasse

Håndter dine henvendelser mest effektivt og spar tid

ticket systemer

Ticket system software med lokal dansk support

Ticket system software samler alle dine helpdesk data og interaktioner, du har med kunden, på ét sted i samme CRM ticketing system. Det er uanset, hvilken kanal kommunikationen stammer fra, f.eks. telefon, mail, chat eller sociale medier. Zendesk tilbyder en brugervenlig customer service software, hvor du nemt kan optimere alle virksomhedens processer - lige fra salg og service til interne processer og arbejdsgange.

Zendesk support ticket system er blandt markedets førende inden for ticket software, som samler og organiserer alle supportforespørgsler fra kunder og medarbejdere i et ticket system cloud.

Effektivt ticket system cloud

Zendesk Support ticket system er et omnichannel ticket system, så det er nemt at finde, prioritere og administrere supportforespørgslerne. Det giver effektivitet og overblik, når de ansvarlige skal håndtere de enkelte henvendelser, som logges i systemet, uanset kanaltype der anvendes som kontakt. Som din lokale forhandler med base i Odense tilbyder Proventic Zendesk licenser, customization og support til ticket software Aarhus, København og i resten af landet.

Har du allerede Zendesk customer service software? Kontakt mig og få et gratis servicecheck af din Zendesk løsning og customer support ticket system.

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Kundeservice via kundens foretrukne kanal

Kunder vil oftest have forskellige ønsker til kontaktform og kanaler, de ønsker at kommunikere fra. Med Zendesk behøver medarbejderne ikke længere orientere sig via flere forskellige platforme med risiko for fejlhåndtering og arbejdet med at sammenkoble information fra forskellige kanaler.

Høj kvalitet og kundetilfredshed

Kunderne vil opleve et højt kvalitetsniveau, når dialogen foregår problemfrit på deres foretrukne platform. Unge er glade for at anvende sociale medier, og chatsessioner via f.eks. Facebook Messenger kan nemt forbindes til kundesupporten.

Let at administrere

Zendesk ticketing system software giver et samlet overblik over både kontekst og kunderejse. Nu behøver supportmedarbejderen ikke længere bruge kostbar tid på at lede efter data og information for dernæst at skulle sammenkoble alle informationerne selv. Alle henvendelserne konverteres til en ’ticket’ og kan opsættes, så den sendes til en specifik funktion eller person.

CRM ticketing system

Zendesk software hjælper dine kundesupportere med at yde en personlig og hurtig service. Med nem og tilgængelig adgang til alle data og detaljer kan den enkelte supporter nemt respondere og løse de forskellige typer supportopgaver og levere en god service til alle kunder.

Ticket systemer København, Aarhus & Odense

Ønsker du at høre mere om ticket systemer til din virksomhed? Jeg er klar til at hjælpe med rådgivning og løsninger, der forbedrer din kundeservice til gavn for din forretning, kunder og medarbejdere. Kontakt mig og hør mere om ticket systemer København og Aarhus eller i resten af landet.

Tilmeld dig og få en gratis Zendesk trial.