HR

Nem administration af HR

HR

Effektiviser din virksomheds HR-funktion

Zendesk er blandt markedets førende inden for softwareløsninger og tilbyder et smart ticketsystem til HR-funktioner, som gør det nemt at varetage alle typer HR-opgaver. Alle medarbejdernes data samles og styres fra ét centralt sted. Den nemme administration og det samlede overblik skaber en mere effektiv proces for HR, ledelse og teamledere.

Alt samles i ét system

Med Zendesk ticketsystem til HR samles alle henvendelser i en kø. Det organiserer alle henvendelserne i en enkelt kø til HR-teamet eller til definerede teammedlemmer. Systemet gør det nemt at håndtere alle henvendelser og samarbejde om specifikke spørgsmål.

Nemmere arbejdsgange og bedre overblik

Ticketløsningen hjælper dig nemt igennem alle faserne fra ansættelsesproces til ansættelsesophør. Når du vælger Zendesk som dit ticketsystem, får du nemt ved at administrere alle ansøgere og ansattes informationer, f.eks. i forbindelse med rekruttering, evaluering, forfremmelse, lønadministration og afskedigelse. Det skaber et samlet overblik, som er let at administrere.

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Nemt at implementere

Zendesk er nemt at implementere og har mange integrationsmuligheder, som gør det muligt at tilpasse systemet til virksomhedens specifikke ønsker og behov. Ved behov for hjælp til udviklingsopgaver, træder jeg gerne til og tilbyder custom udvikling, så din HR-afdeling får det helt rette setup.

Få hjælp til at optimere HR

Proventic hjælper små og store virksomheder med at finde og implementere de rigtige løsninger, som giver værdi for både bundlinje, medarbejdere og kunder. Jeg står til rådighed med mine 10 års ekspertise inden for Zendesk-løsninger til erhvervslivet. Kontakt mig og hør mere om mulighederne for at effektivisere dine HR helpdesk.