IT & helpdesk

Effektiviser din helpdesk med en smart ticketløsning

IT

Reducer arbejdsbyrden for din helpdesk

Med ticketsystemet fra Zendesk får du en af markedets førende ticketløsninger. Zendesk organiserer de mange supportforespørgsler for dig og fordeler henvendelserne til den rette medarbejder.

Det vil medvirke til, at din helpdesk kan koncentrere sig om problemløsninger frem for at lede efter og sammenkoble forskellige informationer, som kræver opslag og login i flere systemer.

Minimer svartider

Med en ticketløsning fra Zendesk optimerer du arbejdsprocessen for dine medarbejderne i helpdesk. Det frigiver tid til hurtigere service og problemløsning. Det gør arbejdsdagen nemmere, mere overskuelig og giver gladere medarbejdere i hele organisationen.

Nemt at integrere og skalere

Zendesk er et åbent system, som er nemt at Integrere med andre softwaresystemer. Ønsker din virksomhed hjælp til udviklingsopgaver? Så tilbyder jeg hjælp til custom udvikling, så du får det setup, der passer til din virksomhed.

Prøv Zendesk gratis her.

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Få Zendesk ticketsystem til din helpdesk

Proventic har mere end 10 års erfaring med ticketsoftware til IT-afdelinger og står klar til at hjælpe dig med at forbedre din IT-service. Jeg bidrager gerne med sparring, så din IT-afdeling får den helt rigtige ticketløsning. Har du Zendesk i forvejen? Så tilbyder jeg et gratis servicecheck af din opsætning. Kontakt mig i dag og hør mere om forbedringsmulighederne.