Mobitel - Fik god kundeservice med tips og hjælp fra Proventic

Flere kundehenvendelser og markant forbedret svartid

Målet for Mobitel var at opnå effektiv og god kundeservice med det rette system. Mobitel gør erhvervstelefoni enkel, og det skal også afspejles i virksomhedens kundeservice i form af et system, som gør det enkelt at samle og strukturere et stigende antal kundehenvendelser. Proventic har hjulpet med at implementere Zendesk, og det har resulteret i både øget produktivitet og forbedret kundeoplevelse med god kundeservice.

“Samarbejdet med Proventic har været ekstremt koordineret og effektivt. Vi har haft en gennemtænkt plan fra start, og det de har lavet har ramt spot on”.

Casper Thodsen, COO

Udfordring

Mobitel fik flere og flere kundehenvendelser, og havde brug for at få sat sagerne i system og oparbejde en vidensdatabase med henblik på at gøre kunderne mere selvhjulpne og lette onboarding og den daglige håndtering for medarbejderne.

Løsningen

Mobitel søgte en lokal partner, som var både fleksibel og havde en grundlæggende forståelse for virksomhedens forretning. Valget faldt på Proventic, og i tæt samarbejde med Mobitel fik vores konsulenter implementeret Zendesk ud fra specifikke ønsker og behov. Resultatet er en klar struktur for Mobitels kundehenvendelser og oprettelsen af en vidensdatabase, som hjælper kunder såvel som nye medarbejdere.

“Proventic har været gode til at måle os af, forstå vores behov og nedsætte det til data. Hele systemet og integrationerne bakker op om vores værdier, og det viser et lag af kvalitet ud mod vores kunder.”

Casper Thodsen, COO

Resultater

Proventic er i dag fast partner for Mobitel, og med til at sikre, at slutbrugerne oplever virksomhedens kundeservice som enkel og ligetil. Foruden håndteringen af slutbrugernes henvendelser, er Proventic også med til at sikre en tæt relation med kunderne ved at integrere deres systemer med Mobitels Zendesk-løsning. Det betyder bl.a. at standardsvar kan automatiseres.

Mobitel kan i dag håndtere langt flere kundehenvendelser end tidligere - uden at skulle ansætte flere medarbejdere. Kunderne kan selv søge efter svar i en vidensdatabase, hvilket frigiver mere tid til support hos medarbejderne. Begge dele er medvirkende til at Mobitel i dag har en svartid på kundehenvendelser på under 15 min. Resultater, som ikke havde været muligt uden Zendesk.