Zendesk Danmark - help desk software

Kundeservice software, der øger tilfredsheden blandt kunder og medarbejdere

Zendesk

Zendesk Danmark med lokal support

Zendesk er blandt verdens førende help desk software til kundeservicefunktioner, og Zendesk i Danmark fås med lokal dansk support. Zendesk er cloud-baseret og samler alle henvendelser og kanaler i ét system. Med kunden i centrum kan kundeservice nemt og bekvemt kommunikere ubesværet og på tværs af kanaler, uanset om det er via chat, mail, telefon eller Facebook. Med help center Zendesk, help desk software, kan kunden dermed henvende sig via sin foretrukne kanal.

Zendesk København, Aarhus og hele Danmark

Som Zendesk Danmark forhandler tilbyder jeg fuld service og support af din kundeservice software på dansk. Jeg har base i Odense, men tilbyder min service og support i hele landet.

Brugervenlig kundeservice software

Help center Zendesk samler alle kundens data i ét system. Ordrer, købshistorik og aktiviteter er nemt at tilgå for de relevante medarbejdere, uden det er nødvendigt at logge ind og lede efter informationerne i andre systemer. Det giver en bedre arbejdsproces, kortere svartider og i sidste ende en bedre kundeoplevelse. Zendesk help desk software er populært og anvendeligt i både afdelinger inden for IT, HR og til webshops.

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Nem opsætning af help desk software

Zendesk er systemet, der samler alle dine henvendelser ét sted og gør det nemt at tilgå alle informationer. Systemet er nemt at implementere og brugervenligt at anvende. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, så kan systemet skaleres og tilpasses efter ønsker og behov.

Zendesk er nemt at implementere og anvende:

  1. Du opretter dig
  2. Du tilføjer kanaler
  3. Du tilpasser systemet til din virksomhed
  4. - og så er du i gang.

Proventic tilbyder alt inden for Zendesk

Som Zendesk forhandler med base i Odense, tilbyder jeg support til Zendesk Aarhus, København og resten af Danmark. Jeg tilbyder køb af licenser, support på dansk, custom udvikling og guide design. Har du i forvejen Zendesk? Så tilbyder jeg et gratis servicecheck af din opsætning.

Vil du høre mere om Zendesk?

Zendesk er i konstant udvikling og tilbyder nye features og fremgangsmåder. Jeg er opdateret på de nyeste tendenser og muligheder, og jeg kan tilbyde sparring på din nuværende løsning. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om mulighederne.