Zendesk Chat & Chatsystem

Tilbyd effektiv support til dine kunder

zendesk chat

Zendesk Chat og chatsystem

Zendesk Chat er blandt de førende chatsystemer på markedet. Giv dine kunder en personlig forbindelse med Zendesk Chat support system og tilbyd effektiv support med Zendesk chatsystemer. Kommuniker nemt og ubesværet via et live chat system, uanset hvilken kanal kunden foretrækker.

Hjælp flere kunder på kortere tid

Ved at bruge Zendesk chatten som chat support system kan dine medarbejdere hjælpe flere kunder på en gang. Dine kunder venter i kortere tid og får en bedre oplevelse med din kundeservice. Det giver tilfredse kunder, minimerer kundeafgangen og kan øge din indtjening.

Øg konvertering og salg med et live chat system

Zendesk Chat kan øge dit salg, øge konverteringer og engagement samt reducere "cart abandonment". Med automatiserede triggere kan du række ud til dine kunder i f.eks. købsprocessen og give den bedst mulige hjælp, som de har behov for i situationen.

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Opnå fordele med Zendesk chatsystem

Du får flere fordele ved at kommunikere med kunderne via Zendesk:

  • Chat kan øge din konvertering med op til 29%!
  • 53% af kunderne dropper deres køb online, hvis de ikke kan få et hurtigt svar!
  • 86% er glade for proaktiv hjælp via chat, når de løber ind i udfordringer i din shop!
  • Manglende respons kan føre til en stigning på 15% i churn rate for eksisterende kunder!

Zendesk Chat = god kundeservice!

Zendesk Chat er en hurtig og umiddelbar måde at tale med dine kunder på. Chatten er samtidig en af de kanaler, der giver den højeste kundetilfredshed. Og så er den ovenikøbet omkostningseffektiv. Hvis du bruger chat på din webshop, kan den øge din konverteringsrate og nedsætte antallet af emails og telefonopkald.

Kontakt din Zendesk ekspert og hør mere

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at implementere et brugervenligt chatsystem? Så kontakt mig i dag og hør nærmere om de løsninger, jeg kan tilbyde. Jeg har 10 års erfaring med Zendesk og mangeårig erfaring inden for IT og kundeservice. Jeg er klar til at hjælpe med at sikre dig, at din virksomhed får et setup, der matcher virksomhedens behov.