Zendesk Support

Personlig og effektiv kommunikation – al viden samlet ét sted

Zendesk Support samler al dialog ét sted

Med Zendesk Support kan du placere alle kundesupport henvendelser ét sted. Du kan tilføje kundeinfo og produkter i systemet, så du altid har nem adgang og et fuldt overblik over kunden. Med et effektivt setup, hvor al information er samlet i et fleksibelt support tool, er dine kundemedarbejdere klædt godt på til at yde fyldestgørende og rettidig hjælp til alle dine kunder.

Har du allerede Zendesk? Få et gratis servicetjek af din Zendesk løsning her.

Jeg har 10 års erfaring med Zendesk løsninger. Som Zendesk forhandler gennem en årrække har jeg rådgivet store og mindre virksomheder, så de får de bedste kundeserviceløsninger. Min egen baggrund inden for IT og kundeservice gør, at jeg kan tilbyde kvalificeret sparring og løsningsmuligheder, der kan effektivisere virksomheden.

Få hurtig og problemfri kommunikation

Uanset hvilken kanal kunder henvender sig fra, bliver de lagt ind i samme system. Som kundeservicemedarbejder skal du derfor kun logge dig ind ét sted. Supportsystemet fra Zendesk er nemt at implementere, brugervenligt og kan skræddersys til din virksomhed.

I Zendesk Support kan du oprette:

  • Custom workflows
  • Personlige standardsvar
  • Oversigt med views
  • Vigtig viden om kunder og produkter

Carsten FalborgCEO | Proventic

Kontakt mig
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Et effektivt supportredskab

Supportsoftwaren fra Zendesk gør det nemt for kundemedarbejderne at give hurtig og kvalificeret support. Du kan derfor let og ukompliceret tilbyde dine kunder det, de har behov for. Det øger effektiviteten, giver et brugervenligt arbejdsredskab og giver tilfredse kunder.

Hold nemt styr på alle kundehenvendelser

Tilbyd dine kunder skræddersyet support, der er fleksibelt og kan tilpasses din virksomheds størrelse og workflow.

Få hjælp af en ekspert i kundeservice

Ønsker du rådgivning om løsninger og tilpasningsmulighederne med Zendesk? Så kontakt mig helt uforpligtende i dag og hør mere om, hvordan en Zendesk løsning kan tilpasses til din virksomheds behov. Jeg tilbyder god service på dansk og har solid erfaring inden for Zendesk, kundeservice og IT-løsninger - alt dette til en konkurrencedygtig pris. Ring på telefon 42 47 59 49 eller skriv til mig på carsten@proventic.dk.